Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

24 Ocak 2016 Pazar

♥ BlueStacks Android Simülasyon Programı ♥


Herkese merhabalar efenim.Bu yazımda sizlere BlueStacks programını tanıtacağım.Benimde bu programı tanımam uyduruk olan tabletimin bozulmasıyla oldu.Bozulduğu an çıldırmıştım oyunlara nasıl gireceğim diye.Onca emek ve oyuna devam edememek olmazdı.And içtim android oyunlarını bilgisayarda da oynayacaktım.Aslında bu programı duymuştum bir yerlerde.Biraz araştırmanın ardından programın güvenilir olduğunu gördüm ve indirdim.Kurulumu biraz uzun sürüyor ama buna da değiyor.Bu program sayesinde telefona yada tablete ihtiyaç olmuyor.Gelelim asıl meselaye.İndirdiğinizde ve programı açtığınızda biraz donma olabiliyor programda.Bunun nedeni bilgisayar değil aslında.Programın kendisi yavaş.Sanırım hala güncellemesi gelen bir program.Güncelleme  geldiğinde eskisini silip tekrar yenisini yüklüyorsunuz.Program tıpa tıp android ara yüze sahip.Gmail'iniz ile oturup açtığınızda googleplayden oyunlarınızı rahat bir şekilde indirip oynayabilirsiniz.Ve ayrıca program üzerinde klavye ve fare kullanabilirsiniz.Ama tek sorun programın kasması o kadar.BlueStacks'ın bir çok versiyonu var.Güncel bir program olduğu için geliştiriciler güncelleme getiriyorlar.Rahat bir kullanışa sahip programlar onu söylemeliyim.Gelelim bu programı nereden indireceğiz.Aşağıda sizi ''tıkla'' yazan resme yönlendireceğim.Oraya tıklarsanız siteye gidersiniz :)


Programı her zaman kendi sitesinden indirmek iyidir :) Şimdi tıkladığınızda karşınıza şöyle bir sayfa gelecek.


Sayfanın başında Download BlueStacks 2 diyor tıklayın.Karşısınız ekran gelecek ve setup dosyasını indirecek.İndirdikten sonra açın.Kurulum Türkçe o yüzden sorun yaşayacağınızı sanmam.Bu arada söylemeyi unuttum android arayüzde Türkçe yani yabancı dilde değil.İçiniz rahat olsun :) Eğer bu program bilgisayarınızı kasarsa internet üzerinde daha eski versiyonlarını indirebilirsiniz.Belki onlar hızlıdır.Şimdi programdan birkaç kesit göstereceğim.


Program açılırken


Program açıldığında böyle oluyor ilk.Siz program sekmesinde Android sekmesine tıklarsanız android arayüzüne gidersiniz.Zaten program anlaşılır.


Programların olduğu yer.Resmi yabancı bir yerden aldığım için All Apps yazıyor.


Bu resimde yabancı yerden alınma.Bunları hepsi Türkçe ama yüklediğinizde.


Buda oyun açılırken bir görüntü.

Program oldukça kullanışlı.Bilgisayar üzerinden oynamak iyi bence.İstediğiniz oyunu indirip silebilirsiniz.Ama dediğim gibi takılmalar var.Ama o takılmalarda bir süre sonra düzeliyor.

Diyeceklerim bu kadar sanırım :D Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın efenim :)

2 yorum:

  1. Tanıtım için teşekkür ederim Bloomchancım, çok açıklayıcı olmuş. :) Bende bu programı yeni kullanmaktayım. Dediğin gibi küçük kasılmalar haricinde oldukça kullanışlı bir program.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim efenim :D Bu program sayesinde bi nevi tablet yada telefonlar birazcık rahatlıyorlar :)

      Sil