Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

12 Ağustos 2016 Cuma

♥ Yaz stajı ♥


Herkese merhabalar.Görüşmeyeli nasılsınız? Açıkçası yazı yazmayalı çok oldu galiba.Siteme eskisi kadar yazı yazmıyorum.Yazacak konu bulamıyorum ama bu sitemle ilgilenmediğim anlamına gelmez.Site tasarımınıda bayağı uzun bi süredir değiştirmedim gerçi.Aslında böyle sadelik iyi.Belki ileride değiştiririm sanırım.Belki de bilgisayar başında aynı şeyleri yapmaktan bıkmış olabilirim ki buna wattpad'de hikaye yazmakta dahil.Üşenmek mi denir bilmiyorum bu duruma.Şevk gelmiyo arkadaş.

Şu son zamanlarda zor anlar yaşadığımı söyleyebilirim.Daha yeni yeni toparlanıyorum.Bu zor zamanlarımda yaşadığım şeyler  ya beni şoka sokup yada üzüntüye sürükledi.Bu zamanlarda da öğrendiğim tek şeyde şu oldu: Demek ki hayatta en hadi şerefsiz insanlar varmış.Hiçbirşey bilmeyen dedikoducu şerefsizler ve yalancı p.çler.Afedersiniz ama edecem küfür.İsterseniz beni küfürbaz olarak görün veyatta görmeyin.İnsanlar demek ki bu kadar alçak olabiliyor.

Herneyse bu kötü havayı dağatalım.Gelelim ben ne yapıyorum.Başlıktanda anladığınız gibi yaz stajım başladı ve bir hastanenin kalite yönetim biriminde staj yapıyorum.İlk başlarda işe başlamadan korkmuyo değildim ama sonrasında bu korkunun gereksiz olduğunu gördüm.2 haftadır gidiyorum staja.Toplam gidiş sürem 20 gün.Saat 08.00'da başlıyor ve 16.00'da bitiyor.Stajyer öğrenciler için beleş öğle yemeğide veriyolar oh mis :) Masabaşı işindeyim ve dosyaları düzeltiyorum.Ama bu düzeltmede de beni yiyip bitiriyor.Bi düzeltme için 5 gün harcadım ve sonrasında yine ağır bir iş aldım :D Anlayacağınız stajyer öğrencilere ağır işler veriyolar hafif değil.Ama arada hafif işlerde veriyolar.Hafta sonları hastaneye gitmiyorum çalışmak için sadece hafta içleri çalışıyorum.Ama gelin görün ki beleşe çalışıyorum.Kendimi ücretsiz çalışan amele gibi hissetmiyor değilim.

Herneyse kısacası böyle pek anlataacağım uzun uzadıya birşey yok gibi.

Yazımı sonlandırayım cancağızlarım.Okuyucularımın gözlerinden öper ve el sallayarak hoşçakalın derim.

Not: Black cat (Kara Kedi (resimdeki) ) seni yerim kız.Tipine kurban oldukum.

4 yorum:

  1. geri gelmene sevindim kendi hayatın hakkında yazdığın yazılar çok hoş oluyor siteni takip ediyorum devam et! :D ayrıca kendinle ilgili yazdığın yazılarda hep başkalarının seni üzdüğünü yazıyorsun umarım bir daha olmaz hep iyi kişilerle karşılaşırsın o/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) İnşallah olmaz ama hayat işte insanın karşısına bi acı olaylar çıkıyor.Yorumun için çok ama çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sayfanı yeni buldum ve gerçekten çok eğlenceli bir o kadar da derin birisin. ^^ Benim de bir blog sayfam var. bi göz atarsan çok sevinirim. yorumlarını bekleyeceğim ^^
    http://merakdoluyasam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil