Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

31 Ekim 2014 Cuma

♥ Kendi Otome Resminizi Yapma ♥



Herkese merhabalar efenim :D Yukarıdaki resimdeki kişi sevmediğim bir karekterdir ama yinede koyayım dedim resmini :D Bu çocuğu oyunda her gördüğümde sövüyorum ve dövesim geliyor :D Biliyorsunuz ki internetten oynanabilen bir otome oyun olan aşkitom'un otome içerisinde konuşma programını yapmışlar.Nasıl yapmışlar derseniz bir program var onunla konuşma balonu oluşturup karekterleri konuşturabiliyorsunuz.Ama sadece resim şeklinde :D Oyun yapacağınızı mı düşündünüz he sadece resim yapabiliyorsunuz :D Öncelikle gerekli olan programımız My Candy Love Editor adında bir program onu aşağıda tıkla yazısı yazan resime basarak indirebilirsiniz.


Tıkladığınızda sayfa çıkacak oradan Download yazısına tıklayın karşıdan yüklemeler dosyasına gidecek dosyaya tıklayın ve içindeki dosyayı masaüstüne atın.Dosyayı masaütsüne attıktan sonra açın ve şuraya tıklayın.


Yuvarlak içinde olan yere tıklayın.Yanlız burada dikkat etmeniz gereken birşey var.Yuvarlak içine aldığım yere tıklamadan önce internette bir tarayıcıdan sekme açın :) Sekme açtıktan sonra tıklayalım yuvarlak içine aldığım yeri :)

Karşımıza şöyle bir ekran çıkacak ve ne yapacağımızı ayarlayalım :)




Size bir uyarıda da bulunayım turkey'i seçtik ya heh orada bir hesabınız olması lazım.Yoksa ana karekterinizi yerleştiremezsiniz.Yazmayı unutmuşum ingilizce dialogue yazan yerde erkeklerin veyatta başka kişilerin konuşması oluyor.Gerekli olan ayarlamaları yapayım bende karşımıza nasıl bir şey çıkacak :)


Ayarlamaları yaptıktan sonra zaten yanda gözüküyor yaptığınız onun resmini almak için klavyeden ''Print Screen'' tuşuna basın ve sonra gerekli programda kırpın sonuç böyle birşey oluyor :D Böylelikle oyunda olmasını istediğiniz diyalogları siz kendiniz yapabilirsiniz :)



Daha çok böyle resimler yapabilirsiniz program sayesinde :D Eğer yapamazsanız şu videolardan yardım alabilirsiniz :)



Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :D

12 yorum:

  1. çok güzel teşekkürler :3

    YanıtlaSil
  2. http://www.askito-m.com/events/noel2014.kiss

    aşkitom noel takvim linki

    YanıtlaSil
  3. Hesabımızı Çalmaz dimi bloomChan :D Uygulama *-* ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulama hesabımızı çalmaz :) Ben bir çok sefer kullandım uygulamayı ve bir problemle karşılaşmadım şu zamana kadar :) Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz uygulamayı :)

      Sil
  4. Yapması çok kolay aslında :/

    YanıtlaSil
  5. yapa bildim ama farklı şekilde teşekkürler bloomhan♥ bitanesin :)

    YanıtlaSil
  6. hey casa sövme
    kaçır beni dimitriyy :D teşekürler bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :D Eskiden yapılmış bir çalışma komiklik olsun diye yaptıydım :D

      Sil
  7. gerçek bir otome oyun resimlerden ibaret değildir. hele ki my candy love. oyunda haraket edersin ve köprülerle bir sonraki resme gidersin devam seçeneğine basınca da bir sonraki konuşma gelir.senin gösterdiğin şey ise resim yapmak otome oyun değil seninkiler birleştirilip slayt olur sadece ama bir otome oyunda kararlar vardır.her şıkkın da kendine göre bir sonu.sadece bil istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyecek pek birşey bulamıyorum açıkçası.Yazının başlığından da anlaşılıyor otome resim yapma.Ben otome oyun yapalım diye yazı içeriğine de birşey yazmamışım.Sende diyorsun resim yapmak diye.Tamamdır işte.

      Sil