Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

19 Mayıs 2012 Cumartesi

♥ Photoshop Cs4'te Logo Yapımı ♥


MERHABA ARKADAŞLAR :)) BU YAZIMDA SİZE PHOTOSHOP'TA NASIL LOGO YAPILACAĞINI GÖSTERECEĞİM OLDUKÇA BASİT.ÖNCELİKLE BİLGİSAYARINA GEREKLİ MATERYALLERİ İNDİRMENİZ GEREKİYOR.DEVİNTART SİTESİNDEN BULABİLİRSİNİZ.İNDİRDİKTEN SONRA MATERYALLERİ PROGRAMIMIZI AÇIYORUZ.


DOSYA--->YENİ DİYİP 640X424 BOYUTUNDA ŞEFFAF BİR SAYFA AÇIYORUZ.

SAYFAMIZ AÇILDIKTAN SONRA DOSYA--->YERLEŞTİRE TIKLIYORUZ VE BİR LOGOLUK PNG RESMİ SEÇİYORUZ.


BU PNG LOGONUN ARKASINI OLUŞTURUYOR.PNG MİZİ AÇIP GEREKLİ AYARLAMALARI YAPTIKTAN SONRA FAREYE SAĞ TIKLAYIP YERLEŞTİR DİYORUZ VE YENİDEN DOSYA--->YERLEŞTİRE TIKLIYORUZ BU KEZ ESAS PNG RESMİMİZİ YERLEŞTİRECEĞİZ.


BU PNG RESMİMİZİN BOYUTUNU AYARLIYORUZ. BOYUTUNU AYARLADIKTAN SONRA FAREYE SAĞ TIKLAYIP YERLEŞTİR DİYORUZ.YERLEŞTİR DEDİKTEN SONRA BU SEFER EĞER BİGLİSAYARINIZDA TEXTURE YAZILAR VARSA ONLARI KOYACAĞIZ.DOSYA-->YERLEŞTİRE TIKLAYIP SEÇİYORUZ.


TEXTURE YAZIMIZIN BOYUTUNU AYARLAYIP FAREYE SAĞ TIKLAYIP YERLEŞTİR DİYORUZ.VE SON OLARAK YAZIMIZI YAZACAĞIZ.KAREKTER ADINI,SİTE ADINI VEYATTA NİCK ADINIZI YAZABİLİRSİNİZ.BUNUN İÇİN SAĞ TARAFTA ''T'' HARFİNE TIKLAYIP YAZIYORUZ YAZIMIZI.YAZIMIZI YAZDIKTAN SONRA YAZI STİLİNİZ VARSA ONA TIKLAYIN.DAHA SONRADA BİTİRİNCE DOSYA--->FARKLI KAYDET PNG OLARAK KAYDEDİN.SONUCUNDA GÜZEL BİR ÇALIŞMA ELDE EDİYORUZ :)

4 yorum:

  1. hihi<3 eski blom-chan ı görmek güzel:D not: henüz yazıyı okumadım ama üstteki rin gifi agdffgajfgajksfgjsdaşkgfaşjgasghasdjkghaşjgbşadkgbaşsdfkbgv moduna soktu beni<3

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ümidini hemen kesme daha güzel anıların olucak sadece inanmalısın ben sana inanıyorum olucak ben inanıyorum olmasa bile bizler yanındayız canın yanıyor biliyorum ama sen hiçbirşey yapmadan beklersen canın daha çok acıyacak o yüzden harekete geçme vaktin çoktan geldi bence.. Ve kendini anime ve oppalara bağlama çünkü onlarında sevgilisi oluyor onlarda üzülüyorlar kendi hayal dünyanda kapana kısılma benim gibi yaşamlısın bu duyguları acı verici olsada hemen kapanma içine herşey bitmiş değil inanıyorum ben sana başarabilirsin ben inanıyorum siz çıkıcaksınız gerçek olucak hayallerin inan bana bunları sevmiyen birisi yapmaz besbelli seviyor işte ama ilk adımı atamıyor o yüzden ilk adımı bence sen atmalısın bunda utanılıcak birşey yok ben seviyorsam eğer yüzüne pat diye söylerim mesela az yırtık ol topla bakıyım kendini yoksa döverim bak :D

    YanıtlaSil
  3. Bloom-chan; daha önce hiç böyle bir şey yaşamadığım için nasıl teselli vermeliyim, ne demeliyim hiç bir fikrim yok D: nasıl bir arkadaşım ben ya?! Ama okulda arkam var, azda olsa. Eğer Uyuz-kun'u ciddi ciddi dövmeye karar verirsen, toplar çocukları gelirim. Sana bu kadar acı çektirip gülen o p*çe bir güzel ebesini gösteririm.

    Ve bu his sana ne kadar acı verse de üstesinden geleceğini biliyorum, çünkü sen Bloom-chan'sın :3 Tekrar belirtiyorum; Uyuz-kun'a olan hislerinin azalmasına sevindim çünkü anladığım kadarıyla bu Uyuz-kun harbi uyuz. Ayrıca anılarınız çok tatlıydı Bloom-chan ;__; Sizin hikayeniz gerçekten bir shoujo manga olsa yok satardı. Ve anime erkeklerine geri dönerek en iyisini yaptın -bence- Çünkü onlar kusursuz, her yönleriyle ve biz onları hayal dünyamızda istediğimiz şekle sokabiliyoruz. Olmasını istediğimiz özellikler verip pembe rüyamızı yaşıyoruz, içine edilesice gerçek dünyada bunu yapması bi hayli olanaksız :D

    Son 19 gün Bloom-chan(artık günleri bile saymaya başladım) sonra Uyuz-kun'un yüzünü bir daha görmeyeceksin..ve aptallığımı mazur gör, Bloom-chan'ım ama sen lise üçe gidiyorsun değil mi?o.o 95 doğumlu olduğuna göre D:

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Sende daha önce olmana rağmen galiba daha önce hiç tanışmamıştık. Blogunu, bir arkadaşımın blogunda gördüm ve girip son yazılarından birkaç tanesini okudum. Hani şu kalp kırıklıklarıyla ilgili olanları... Biraz üşengeç olduğum için hepsine teker teker yorum yapamadım, o yüzden hepsi hakkındaki yorumlarımı bir yorumda toplayacağım. Kusura bakmazsın umarım. :)
    Yazıların gerçekten çok güzel ve insanı sanki aşık olan kendisiymiş gibi hissettiriyor. Ayrıca senin için hiç tanışmamıza rağmen üzüldüm ve sana onları okuduktan sonra hemen ısındım.
    Ben hiç kimseye aşık olmadım, kimseden hoşlanmadım ve hiç kimseyle çıkmadım ama yine de sana birkaç saçma sapan tavsiye vermek istiyorum. :) Bence o çocuğu karşına alıp konuş, aslında okulların kapanmasına az kaldı ve yaz tatilinde ne de olsa onu görmeyeceksin fakat belki yokluğunu hissedersin... Bu yüzden okullar kapanmadan konuşman daha iyi sanırım. Tabii ona "seni seviyorum" de, demiyorum. Bunu söylemekten herkes çekilir. Sadece son zamanlarda sana hiç aldırmamasının nedenini sor ona ya da verdiği rahatsızlıkların sebebini...
    Umarım biraz olsun faydam dokunur. Bunların dışında lütfen kendini sıkma Bloom-chan. :) Her şey gelip geçer ne de olsa...

    YanıtlaSil