Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

17 Mayıs 2012 Perşembe

♥ Bilgisayarınızın Fare İmlecini Değiştirme ♥


Herkese merhabalar efenim :) Bu dersimizde bilgisayarınızdaki fare imlecini nasıl değiştirebileceğinizi öğreteceğim.Kolay birşey zor değil :) Fare imlecinizi ister tuttuğunuz takımlı iter bir anime karekterli yapabilirsiniz :) Tercihinize göre yaparsınız :)

İlk önce deviantart sitesinden bilgisayarınız için cursorslara bakalım :) Deviantart'ta arama butonuna cursor yazınca çıkar.Ben şu cursors setini beğendim.Aşağıdaki ''tıkla'' resmine tıklayın görürsünüz.


Sevdiğiniz bir cursor setini bulduktan sonra bu cursor imleçlerini indireceğiz.Peki bunu nasıl indireceğiz.


Cursorsu seçtiğiniz yerin yan tarafında yuvarlak şekline alıp gösterdiğim bir bölüm olacak onu tıklayıp indireceksiniz.İndirdiğiniz dosya Karşıdan Yüklenen dosyasına gidecektir.O dosyaya girip cursorsun adı yazan rar dosyasını alıp masaüstüne alalım.Rar dosyasını açalım ve içerisindeki dosyayı dışarıya alalım :) Bu dosya şeklinde olmayıp resim şeklindede olabilir.


Rarın içerisinden çıkan dosyayı alıp masaüstüne attım.Peki biz bu resimlerle ne yapacağız.

Faremiz ile sağ tıklayıp kişileştire basalım.Bu diğer windowlar için farklı şekilde diyebilir ama yapılışı aynı.Kişileştire tıkladıktan sonra karşımıza şu ekran çıkacak


Yuvarlak içerisine aldığım yere tıklıyoruz.Ve karşımıza şöyle bir ekran gelecek.


Ekran geldikten sonra normal seçime tıklıyoruz ve yuvarlak içerisine aldığım gözeta tıklatıp masaüstüne koyduğumuz dosyayı buluyoruz.Gözata tıkladığınızda sizi cursor dosyasına atar siz açılan ekranda masaüstüne gelip dosyayı bulacaksınız indirdiğiniz.Ona basktıktan sonra indirdiğiniz fare resimleri açılacak istediğinize tıklayın.


Resme tıklayıp aç diyoruz.Seçinizi yaptıktan sonra normal seçim alanı seçtiğiniz farenizin resmini alacak.


Uygula tuşuna basın ve fare imleciniz değişsin :) Diğer fare şekillerinide değiştirmek isterseniz hep aynı adımları yapacaksınız :) Resimli anlatımda anlaşılmazlık olur diye bir video koyuyorum.Video benim yapımım değildir ama yinede yardımcı olur size :)

5 yorum:

  1. ben gerçekten nasıl bir şey demeliyim bilmiyorum şuan...ama şundan eminim ki şu uyuz affedersin ama bildiğin orospuymuş yani. Allah bilaasını verecek görcen, ayrıca seninde ondan yavaş yavaş soğuduğuna sevindim desem alınma, çünkü ilk başta sizi destekliyordum ama bu uyuz böyleyse..abov. hemen kurtulmak daha iyi.

    YanıtlaSil
  2. Canım benim benimde sana çok ihtiyacım var anlat ben yorumları cevaplarken bitanem ben seni dinlerim dök içini rahatla :( Bu arada dikkatimi çekti şablonun çok şık olmuş ve başlık resmine öldüm hele yazı stili bile değişmiş harika stekiii!! >.>

    YanıtlaSil
  3. Canım benim korkma kendinede sakın kızma daha herşey bitmiş değil hemen yelkenleri suya indirme toplan bakıyım çabuk ağlamak yok yasak ben yokken yeterince ağlamışsın yeter döverim seni Napmalısın yapıcağın şey çok basit o geçerken konuşabilirmiyiz diyip kendi içinden geçenleri söyliyeceksin ama ilk önce itiraf etmeden önce eğer arkadaş kalmak istiyorsan derdini öğren bırak olsun görmezden gelsin sende inadına inadına mücadele et sor neyin var niye böylesin diye daha sonra fırsatını bulduğun anda itiraf et ve rahatla en iyisi bu sen şimdi ne kadar soğudum ne kadar böyle şöyle desende için öyle demiyor seviyorsun ilk aşkın çünkü daha bitmedi herşey kendini toparla biz yanındayız herzaman hiçbirşeyden korkma seni yicek değil ya istediği kadar görmezden gelsin biz kızlar asla pes etmicez ve şunu demekten vazgeç bu senin hatan değil onun hatası ve o bunu düzeltmeye çalışmıyor üzülüyordur elbet ama bunu düzeltmek sana kalmış konuşabilirmiyiz diye bağır hatta herkezin içinde rezil et bak nasıl konuşuyor ozaman herşey düzelicek merak etme ağlama sakın daha hiçbirşey bitmedi ortada birşey yok üzülmene değicek birşey yok ben yanındayım :)

    YanıtlaSil
  4. valla her kelimende kafamda bir fikir oluştu ve yorum yazmak için iyice sabırsızlandım.
    Yanlış anlama ama bu sevdiğin çocuktan hiç hoşlanmadım. Bilirim böyle tipleri, aynısı bizim sınıfta da var. O çocukla ilkokuldan beri aynı sırayı paylaştım, düşün. Sürekli insanına göre maske takardı, kendinden düşük seviyelilere yukarıdan bakardı, insanları kıskandırırdı. Ben de bi ara o çocuğun iyi yüzünü görünce ondan hoşlanır gibi oluyordum, fakat hemen sonra diğer yüzünü gösteriyordu ve hislerimi karman çorman ediyordu. Üzgünüm Bloom-chan ama böyle tipler hiç değişmiyor. Kötü gördüğün birinden hemen uzaklaşman lazım, öyle insanlardan hayır gelmez!!
    Şu kadarcık yazından bile ne kadar düşük biri olduğunu anladım o çocuğun. Seven insan böyle yapmaz. Eğer gerçekten çok seviyorsan ve ona inanıyorsan hep konuşmaya çalış. Havadan sudan bile olsa. Senden hoşlanmasını sağla.
    Ben ilişki uzmanı değilim ama yazını okurken aklımdan bunlar geçmişti. Umarım kırıcı bir şey söylememişimdir :)

    YanıtlaSil