Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

20 Aralık 2017 Çarşamba

♥ Şöyle Böyle ♥

(Resim aslında bilgisayar Wallpaper'ıdır.İndirip kullanabilirsiniz.Orjinal Sonic.jp'den alınma :D )

Herkese merhabalar efenim.Nasılsınız? Yaklaşık şöyle 1 aydan sonra sizlere yeni yazımı takdim ediyorum efenim.Diceksiniz yada demiyeceksiniz.BloomChan sen nerdesin? Valla ben evimde malak gibi oturuyorumda oturuyorum.Ee diceksiniz evde oturuyorsan niye yazı yazmıyorsun? Açıkçası yazma hevesimi bekliyorum diyebilirim yada yazı yazma patlama seviyesine gelmeyi bekliyor da diyebilirim.Fakat sitemin şablonunu canım sıkılınca hemen değiştiriyorum :D Bu yeni temam cingılmens.Hazır yeni yıla giriyoruz bende süsleyeyim dedim.Gavurlara özeniyorum efenim.Şaka bi tarafa da ben bu tür yok yılbaşı yok noel yok çam ağacı süsleme ilgilenmiyorum.Dinende bizde zaten böyle birşey yok.Lakin insanları çekmek için yaptıkları süsleri beğeniyor ve gözlerime bayram ziyafeti çektiriyorum.Geçenlerde facebookta kendiminde yer aldığı bir kadın grubunda şunu gördüm.Sizlerlede paylaşmadan edemeyeceğim açıkçası.Birisi yabancıların böyle noel için çorapları oluyor onların içine hediyeler koyuyorlar o çoraptan yapıp çocuklarının ayakkabılarının üzerine koymuş ve sabah uyanınca görüp noel babadan geldiğini sanıp mutlu olmalarını istemiş.Bunuda resimli bir şekilde paylaşmış.Tabi bu gönderiyo karşı çıkanlarda var sahip çıkanlarda.Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam böyle şeyler ne yaparım nede çocuklarım olursa onlarında yapmalarına müsade ederim.Benim kendi dinimde olmayan şeyi yapmam açıkçası.Karşı çıkanlarada dedikleri şu biz diğer dinlere saygı göstermelerini istiyoruz.Ulan benim dinime saygı göstermeyenin şeyini niye yapmak zorundayım.Onu geçtim zorunluluk ta yok.Bizim ne güzel kurban ve şeker bayramlarımız var.Gerçi bu zaman ki bayramlarda eskisi gibi mi tartışılır.....Bu dejenarasyondan başka birşey değil yaptıkları.Tamam bende saygı duyuyorum bizim dinimiz başka dinleride kabul ediyor ve hatta onların ibadethanelerine gidip inceleyebiliyoruz.Ama yapmam.Benim yapıma ters arkadaş bide bunu dini boyutunu bilip yapıyorlar.Daha ne diyebilirim ki....Aynı şekilde 14 Şubat sevgililer günü içinde geçerli.Araştırırsanız onunda iç yüzünü öğrenirsiniz.Lakin 14 Şubat'ta bayağı iyi indirim oluyor.Bende bundan yararlanıyorum.Doğruya doğru şimdi.Bu yılbaşı indiriminden de yararlanacağım.Bu düşüncemi de dile getirdikten sonra gelelim ben ne yapıyorum.
Evde daha önce dediğim gibi malak gibi oturuyorum.Kasımın sonlarına doğru yada Aralık ayının başlarında sanırsam Güney Kamu Sekreterliğinden telefon aldım.Vardiyalı şekilde Kartal Lütfi Kırdar'a yada Koşuyolu'n eleman alacaklara dair bir bilgiye ulaştım tabi bu işe alma durumu geçici 6 aylık bir işti.İlk başta heyecanlandığım için biraz abuk sabuk şeyler söylemiş olabilirim.Aileme sormam gerektiğini söyledim karşımdaki da tamam siz sprun ben tekrardan aracağım dedi.Aileme de danıştım ve sağolsun 1 saat içerisinde beni aradı ve bende kabul ettim.Bendeki saflık şudur ki işe ne zaman başlayacağım siz mi belirleyeceksiniz diye sordum.Karşı tarafta daha mülaakata gireceksiniz dedi.Herneyse mülaakat günü geldi.Ben buluşma saatinin bir yarım saati erken geldim.Güvenlik görevlilerinle konuşup sekreterliğin 2 katına çıktım.Sandalyelerden birinde bir kız oturuyordu.Oda mülaata gelmiş konuştuk filan tam 2 senedir iş arıyormuş.Herneyse biraz konuşmanın ardından girdik klavye testine.1 dakkada kaç kelime yazarsan.Bu formalitedenmiş.Sonrasında 11.30 da güvenliğin orda olun dediler.Biz bekliyozda bekliyoruz.Saat neredeyse 12'ye geliyor.Sonrasında toplantı odasına aldılar.Bir adam vardı.Her birimizle konuştu ve sonrasında da komüte başkanı gelmedi sizi pazartesi günü yeniden çağıracağız aynı saatte dedi yada sizi ararlar dedi.Boş boşuna gelmiş oldum.Pazartesi günü gittim o günde boşuna gitmişim.Bizi arayacaklarmış ve yetki değişimimi ne olacakmış.Neredeyse 1 ay olacak onlarda aramadı.Kimsenin beni aradığı yok.Kpss çalışıyor musun desen içimden gelmiyor.Hastaneler 1-2 kişi aldıktan sonra çalışmak ne fayda.Taşeron olarak gir daha iyi.Çalış anasını satayım.Kpss'den iyi puan alamayacağım onuda biliyorum.Matematik yok ve bilgileri filan unutmuşum.Çalışasımda gelmiyor.Geçenlerde 2016 yılının Kpss sorularını baktım.Aslında yapabiliyorum tabi bilgi sorularıda var.Onları iyi öğrenmek lazım.
Bilemiyorum durumum ne olacak.Şu sıralar şu birkaç zaman diyim canım sıkılıyor.Bu can sıkıntısı normal can sıkıntısı değil.Umarım bu sorunlar düzelir ve iyi oluruz yada olurum.
Benden kısaca bu kadar.Yeniden asosyal olmaya başladım diyebilirim.Öyle çok arkadaşım yok.Var olan arkadaşlarında bazıları ya aramıyor yada birşey sormak için arıyor.Açıkçası ben adım atmıyorum.Atmayıda düşünmüyorum.Tabi onlar konuşursa konuşuyorum.İnsanların peşinden koşmaktan bıktım.Onların konuşması için ben açıp konuşmaktan bıktım.Annem diyor etrafında kişi kalmıyacak diye.Kalmasın istemiyorum.Onların beni düşündüğünü bile zannetmiyorum.Düşünen insan böyle yapmaz.Sanki ben düşünüyorumda be oluyor.Kimseyle iletişi edip konuşmak istemiyorum.Aramak istemiyorum.Böyle tek başıma evde malak gibi yaşamaktan mutluyum.Evlenmeyide düşünmüyorum.Bana uygun birisinin çıkacağına şüpheliyim açıkçası.Ben animeleri seven oyun oynamayı seven biriyim.Bunu bilen ve kabul eden birisi çıkar mı bilemem.Ne yemek yapmasını biliyorum ne oda toplamasını.Ben kendimi evliliğe yada çocuk sahibi olmaya hazır bile hissetmiyorum.Sevgilim bile olmasını istemiyorum.Haberlerde görüyorum yada sosyal medyada gruplarda okuyorum öyle şeyler oluyor ki....Öyle inanlar var ki...Bazen düşünüyorum keşke çift kişilikli olsaydımda o kişilik esas kişiliğimden güçlü olsaydı.O halletseydi herşeyi benim gibi pısırık pasif olmasa.
Şu günlerde nazar var diye düşünüyorum.Çünkü muhabbet kuşlarımdan biri öldü.Diğerinde de ur çıktı kanadında.Kuşlarıma nazar değdi.Yumurtlayan kuş gitti.Bilmiyorum ne olacaklar.
Bu yazımıda sonlandırmak istiyorum.Artık yeni yazılar ne zaman gelir bilemem.Belki oyun bilgilendirmeleri yaparım.Birkaç oyun yüklü duruyor.Yarım bıraktım hazır işimde yok onları bitirmek istiyorum.Herneyse efenim.Görüşmek üzere der ve giderim.

4 yorum:

  1. Aslında yılbaşı ağacının noelle bir ilgisi yok, adı üstünde "yılbaşı" ağacı, yani bir yılbaşı geleneği, noelin aksine dini bir şey değil - en azından Hristiyan geleneği değil, Pagan geleneği ama bundan ne Müslümanların ne de Hristiyanların haberi var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu bilmiyordum.Yorumunda görünce araştırma gereksinimi hissettim ve araştırdım.Bilemiyorum aile yetiştirilme tarzından olsa gerek bana tuhaf geliyor bu tür şeyler.

      Sil
  2. AAAAAAAAAAAAAAAAA yeni yılbaşı teman harika olmuş. Çok cıngıl bellsli :D Bence can sıkıntın sürekli evde durmanla alakalı. Uzun zamandır iş arayan arkadaşlarımda veya işsiz:( arkadaşlarımın hepsi bir süre sonra depresyona girdi.. MAalesef ülkemizde her 5 kişiden 8'i iş bulmakta sıkıntı çektiği için sizlere de hak veriyorum. Bence en azından göz ucuyla da olsa KPSS'ye biraz çalış belki çalıştıkça hatırlarsın matematiği. İnşallah kısa zamanda iyi hissedersin ve iyi olrsun, yeni yıl sana şans getirsinn!! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temamı beğenmene sevindim :D Kesinlikle katılıyorum.Artık neredeyse evdekilere sataşır oldum.Ay benimde sonum öyle desene :( Kendimden anlayabiliyorum az çok anksiyete bozukluğu olmaya başladı sanırım ve internetten araştırdım belirtilerini.Birkaç tanesi tutuyor.Sanırım böylelikle depresyona doğru gideceğim.Eski konu anlatımlı kitaplarımı çıkardım.Arada sırada bakıyorum.Sonumuz hayır olsun ne diyim :D Teşekkür ederim ve sana da iyi yıllar dilerim :DD

      Sil