Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

21 Haziran 2015 Pazar

♥ Üniversite Sınavlarını Atlatan Bloom-Chan ♥


Herkese mirhabalar efenim.Kendimi en sonunda rahat hissediyorum.Çünkü üniversite sınavları denen zımbırtıdan kurtuldum.Yuppi.Bu yıl 2.girişim oldu.Geçen sene bir üniversiyete gidemediğim için depresyona giren benin bu yılda böyle olmayacağını umarak bir üniversiteye gideceğini düşünüyorum.Eşit ağırlık olmama rağmen sözel sınavlara girdim.Geçen sene matematikten giren ben kalem oynatamadım sınavda ve nasıl bir eşit ağırlık öğrencisi olduğumu anladım öğretmenler sağolsun!! Lisede kolay kolay sorun soruları öğretin bize bizde birşey biliyoruz diye girelim sınava ve görelim ki biz hiç birşey öğrenmemişiz matematiğe dair!! Bu yıldan umutluyum sanırım.Gideceğim bir üniversiyete.Gelelim Bloom-Chan'ın sınavları nasıl geçti.Yapabildiğimi yaptım diyebilirim.Tarih sınavı beni biraz zorladı ve bugün ki edebiyat-coğrafya sınavında edebiyatta çok zorlandım.Hayret ettiğim tek nokta ise coğrafya sorularının geçen seneye göre kolay olmasıydı.Birde nedendir bilmem ama sınavlarda rahattım girerken ne sinir stres oldum ne de kendimi yapamıyorum diye paraladım.Bu yönden kendimi bir garipsedim efenim.Lys 4 yıllık kazanmak için üniversite eğer kazanamazsam  ygs ile 2 yıllık üniversitelere  gideceğim ve duyduğuma göre 2 yıllık bir üniversiteden sınavlarla 4 yıllık üniversiteye uzatabiliyormuşuz.

Ösym beyefendi sınavları açıklayana kadar rahatım sanırım.Ne zaman yayınlarda ben girer bakarsam eminim biliyorum ki puanım düşük gelecek.Çünkü rahat olduğum sınavlarda düşük puan alıyorum!! Bana stres sinir lazım efenim yüksek puan almak için!! Böyle ters bir yapıya sahibim işte.Bakalım ya geçen sene gibi yıkılacam gidemeyecem diye yada sevineceğim gideceğim diye.Artık kapak nereye ben oraya misaline döndüm.Her alandan üniversite kabulüm artık.

İvvet içimi dökerek rahatladım biraz efenim.Vee üniversite sınavlarının bitmesi şerefine sevgili Bloom-Chan sizler için masaüstü resmi yaptı bilgisayarınız için efenim.Buyrunuz fırından yeni çıktı :D Biraz kötü oldu ama olsun :) 


Masaüstü resmi küçük diye almamazlık etmeyiniz efenim.Üzerine bastığınızda büyüyor :D Umarım beğenirsiniz deyip.Kısacık iç dökme yazımın sonuna geliyor ve size iyi günler diliyorum efenim :)

10 yorum:

  1. Umarım sınavlardan iyi sonuçlar alırsın Bloom-chan, yaptığın masa üstü de çok tatlıymış! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah iyi sonuçlar alırım :) Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim *-*

      Sil
  2. Umarım istediğin bölüme gidersin. Sinir stres kafayı çalıştırıyor sanırım bazen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah girebilirim.Giremezsemde kafayı yiyeceğimi düşünüyorum :/ Sanırım öyle evet.Sinir stres zararlı olmasına karşın bu tür sınav benzeri şeylerde gerekli olabiliyor.

      Sil
  3. Dilerim istediğin yeri tutturursun. Strese son. *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tuttururum *-* Artık sterese finito :D

      Sil
  4. http://www.zerochan.net/1851484

    YanıtlaSil
  5. http://www.zerochan.net/1745920

    YanıtlaSil
  6. 2 yıllık üniversiteden 4 yıllık üniversiteye gitme işini bende duydum. Hatta bu şekilde üniversite değiştiren bir kişiyle de konuştum. Gerçekten çok zormuş ve çok çalışmak gerekiyormuş. Bunlar sadece duyduklarım. ^^

    Umarım istediğin bir üniversiteye gidebilirsin. Ben de animasyon, oyun yapma gibi bilgisayar bölümlerini düşünüyorum. En kötü bilgisayar programcılığına giderim heralde. İlla ki bir üniversite olsun da, kartondan sıramız minderden sandalyemiz olsun!

    Üniversite şart arkadaş! Okumadan hiç bir şey olunmuyor. Olsa olsa koca eline bakarsın. O da iyi biri mi kötü biri mi belli olmaz. Bir dişiysen elinden geleni yapmalı, kendini aç bırakmamalısın. Bir erkeğin eline bakacağımıza maaşımız olan bir işimiz olsun. Yeter ki, bunu da ben aldım, diyebilelim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ov o zaman işim biraz zor olacak fakat çalışarak yapacağıma eminim :)

      Amin inşallah gidebilirim :) Mf alanına gitmen gerekli bilgisayar programcılığı istiyorsan :) Mf alanı avantajlıdır ve bir soru yapsan bile eşit ağırlık ile sözel alanındaki kişileri geçebiliyorsun hemen.Bir de istersen sözel derslere çalışıp sözel sınavlarına girebilirsin ki bu yüzden mf avantajlı oluyor :D

      Evvet üniversite şart.İnsanın kendi ayakları üzerinde durması ve para kazanması gerek.Bu devirde hiç kimse bence başkalarına ve dediğin gibi bir erkeğe muhtaç olmamalı.

      Sil