Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

27 Ekim 2012 Cumartesi

♥ Sayfayı Yukarı Uçurma ♥


Herkese merhaba efenim :D Bu yazımda sitenizin sağ tarafında duran yukarı çıkma butonunu nasıl sitenize koyacağını söyleyeceğim  ve kod vereceğim :D Öncelikle şu koda sahip olmamız lazım.

 

Yukarıdaki kodu kontrol panelinizden yerleşim'e tıklayıp gadget tılayıp HTLM ekleyi bulup kodu yapıştıracaksınız.Resim Url Gelecek yere'de yukarı çıkması için ortaya çıkan resmi yükleyeceksiniz.Sonucunda sayfanız aşağıya indirildiğinde yan tarafta uçurma resmi çıkacak ve ona tıkladığınızda sayfa ilk başa uçacak :D Kullancağınız resmin 104 X 126 olmasını dikkat edin :)

Örnek birkaç yukarı çıkarma resmi koyuyorum belki kullanırsınız.



Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :)

8 yorum:

  1. Oyy ne sıkması bloom-chanım bayıldım! *-* Özellikle grayin cezalarına bayılıyorum. :D Utanmıyor da değilim daisy ile beraber bende kızarıyorum itiraf ediyim. :D Kucak oturtmalar alnından öpmeler of hele o ayıcık sahneleri.. cidden bayılıyorum hikayelerine eskide çok güzel bu da çok güzel nasıl desem çok hoşuma gidiyor yazdıkların okurken büyük bir zevkle okuyorum ve kendimi bayağı bir kaptırıyorum bloom-chanım <3 :3

    YanıtlaSil
  2. Biz okumaya yetişemiyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D hikayenin devamı geldi :D okunmayı bekliyor :)

      Sil
  3. Bloom-chan, hikayenin tüm bölümlerini okudum ve hepsini de çok beğendim. Çok sürükleyiciydi. Sanırım romantik bir havadayım, iki gündür shoujo namına ne varsa okuyordum zaten. :D İyi oldu bu hikayede, çok iyi oldu hatta... Ama ne yalan söyleyeyim, daha önceki bölümlere yorum yazmaya üşendim, sorun olmaz umarım. :P Neyse, hikaye hakkındaki fikirlerime gelecek olursak:
    Dediğim gibi çok beğendim, çok güzel ve sürükleyici ama fazla sürükleyici. Diğer bölüme dek nasıl bekleyeceğiz biz? :P Bir de karakterlerin fiziksel özellikleri (özellikle Gray-kun'ın) biraz anlatırsan aklımızda canlandırmamız bakımından daha iyi olabilir. Hikayenin basit bir konusu var ama klişeye kaçmadan iyi ilerletiyorsun. Tebrikler, devamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. :) ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hikayemi beğenmene çok sevindim :D sorun olmaz ne sorun olsun :) hikayenin devamını getirmeye çalışıyorum elimden geldiğince hergün yazmaya çalışıyorum ama bazen okul arama giriyor hikayemle benim T-T ah evet gray'i pek fiziksel olarak anlatmadım T-T hikayemin devamını getirdim umarım beğenirsin :)

      Sil
  4. gray çok romantiksin yaa :D kızımız da pek şeker :p

    YanıtlaSil
  5. Bunu ben de istiyordum iyi oldu hemen yapacağım teşekkürler.

    YanıtlaSil