Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

22 Ekim 2012 Pazartesi

♥ Sitenizde Yorumları Onaylama ♥


Herkese merhabalar efenim.Bu yazımda sitenizde yorumları onaylama seçeneğini nasıl aktif edeceğinizi göstereceğim.Biliyorsunuz ki ilk site açışınızda yorum onaylama seçeneği yoktur.Yorumlar direk yayınlanır ki bu da bana göre biraz kötüdür.Yorum içeriğini site sahibi göremez ve anında yayınlanır.Şimdi ilk başta blogger'a giriş yapalım ve şuraya tıklayalım.


Tıkladıktan sonra karşımıza şöyle bir sayfa gelecek oradan da yuvarlak içerisine aldığım yere tıklayın.


Tıkladıktan sonra şöyle farklı bir sayfa gelecek tekrardan.


Altını çizdiğim yerde ''Yorum Denetleme'' yazının yanında size 3 şık verir.O şıktan ''Her Zaman''a tıklarsanız.Size gelen yorumlar siteye yayınlanmaz.Size blogger giriş sayfasında ''Yayınlanması gereken ...yorum var''diye bildirim gelir.O yazıya tıklarsanız yorumu görür ve okuduktan sonra yayınlarsınız.

Bir tane daha altını çizdiğim yerde ''Kimler Yorum Yapabilir'' yazısında size yorum yazanların kimler olabileceğini seçebilirsiz.''Herkes'' seçeneğine tıkladığınızda anonimlerde dahil herkes size yorum yazabilir.

Bugün kü dersimiz bu kadar bir sonraki derste görüşmek üzere hoşçakalın :)

2 yorum:

  1. Olamazzzz en heycanlı yerinde bitti!!! :A Of yüreğim ağzıma geldi jheycandan ölücektim sıcak çikolata-chanım o//o Yarın kesinlikle devamını yazmalısın!! *-*Of hele o ayıcık sahnesi öpme sahnesi hele o heycanlı biten sonu.. Çok harikaydı kalbim hala küt küt atıyor.. :D Çok beğendim beğenmek ne kelime yarın mutlaka yaz! *-*

    Ne demek bloom-chanım ne zaman istersen arar bulur gönderirim sana sen yeterki iste :)

    Farketmez bloom-chanım istediğin zaman cevapla önemli değil :) uyyyy sıcak çikolatam *-*

    YanıtlaSil
  2. BUNDA Bİ SORUN MU VAR.VARSA SENİ GEBERTEBİLİRİM.HEM BENİM SURATIM KIPKIRMIZI DEĞİL SANA ÖYLE GELİYOR.
    koptuğum odak noktası :D:D:D:DfS:DF
    gray bana uç gel bir zahmet :D daisy sende çocuğu bulmuşsun hem de o seni seviyor daha ne kızarıyorsun ya o kadar kötü mü ? ben utanırdım da o kadar değil :D
    gray çok romantiksin aşkım :p

    YanıtlaSil