Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

27 Temmuz 2012 Cuma

♥ Tekrar Görüşmek Üzere Görsel Roman İncelemesi ♥


Herkese merhabalar :) Bu yazımda Tekrar Görüşmek Üzere adlı görsel romanı tanıtacağım :) Tanıtmadan önce görsel romanın kurulumunu sizlere anlatmak istiyorum :) Öncelikle görsel romanımızın sayfasına gidebileceğimiz ''tıkla'' yazısı yazan resme tıklayalım :)


Tıkladıktan sonra karşımıza bir sayfa çıkacak.Oradan sarı kutucukta yazan TekrarGorusmekUzere.exe yazısına tıklayalım.


İndirme linkine tıklamadan önce sayfadaki yazıları okuyabilirsiniz hikaye hakkındaki.Yazıya tıkladıktan sonra karşınıza bir indirme sitesi çıkacak oradan ''Download'' yazısına tıklayın.Tıkladıktan sonra indirdiğiniz kurulum dosyası ''Karşıdan yüklenenler'' dosyasına gidecek.İndirme işleminiz bittikten sonra karşıdan yüklenenler dosyasını açın ve indirmiş olduğunuz kurulum dosyasına tıklayın.Tıkladıktan sonra karşısınıza küçük bir kutucuk gelecek ''çalıştır'' tuşuna basın.


Kurulumu yapmaya başlayalım.Kurulum bitince karşımıza şöyle bir şey gelecek.



''Bitir'' basınca program açılacak ve görsel romanı okumaya başlayacağız.Görsel romanı kaldırmak istersenizde denetim masasından kaldıracaksınız.

Romanın konusuna gelirsek bir gencin trendeki konuşmalarını anlatıyor.Kısacası küçüklüğünden tanıdığı bir kız ölüyor ve bu çocuğu koruyor.Onuda burada tren yoluyla kötü ruhlardan koruma yoluyla anlatmışlar.Görsel romanı okuduğunuzda daha rahatlıkla anlayabilirsiniz romanın konusunu :) Son bölümlere doğru bir üzüntü çöktü üzerime.Güzeldi ve beğendim romanı.

Roman yabancı dilde değil.Türkçe.

Görsel romandan birkaç resim paylaşıyorum sizler için :)







Bir sonraki görsel roman tanıtımında görüşmek üzere :)

2 yorum:

  1. Ah benim sınıfda biliyordu Japonca dinlediğimi.Daha İngilizceden anlayamayan salaklar bunu nasıl anlıyorsun diyorlardı -_-
    Ve bence o hikayemsi şey çok güzel olmuş *-*

    YanıtlaSil
  2. http://renkliyama.blogspot.com/

    artık yeni ben yeni blog artık chiebi-chan yok renkliyama r-chan var. :D

    YanıtlaSil